Problémy BoX
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
- Kontaktovať používateľa:
Problémy BoX
Zdar...
posledný týždeň sa u mňa BoX -ko správa čudne. Pri otváraní "Launcheru" mi niekoľkokrát vypíše chybu programu, po reštarte počítača nabehne v poriadku. Keď som už však v hre, tak pri pokuse o pripojenie k multiplayeru naskočí obrazovka "loadingu" server však nenačíta. Niekedy áno, väčšinou nie... A naposledy mi vôbec nezafungoval Trackir. Diódy svietia, ale obraz nereaguje.... Je možné, že som zle stiahol poslednú aktualizáciu ???
posledný týždeň sa u mňa BoX -ko správa čudne. Pri otváraní "Launcheru" mi niekoľkokrát vypíše chybu programu, po reštarte počítača nabehne v poriadku. Keď som už však v hre, tak pri pokuse o pripojenie k multiplayeru naskočí obrazovka "loadingu" server však nenačíta. Niekedy áno, väčšinou nie... A naposledy mi vôbec nezafungoval Trackir. Diódy svietia, ale obraz nereaguje.... Je možné, že som zle stiahol poslednú aktualizáciu ???
Letka_13/Algy
- Algy
Re: Problémy BoX
No takže už comp aj internet konečne bežia, teraz ešte rozbehať všetko okolo toho...
po spustení "launchera" na BOS mi síce ukázalo sťahovanie update, ale po stiahnutí a pokusu o spustenie hry mi vyhodilo totoka...

predpokladám, že nainštalujem Bosko zo súboru ktorý som stiahol úplne na začiatku a po spustení launchera by mi to malo natiahnuť po poslednú verziu...či ???
...len pre info, mám preinštalovaný systém na Windows 10
po spustení "launchera" na BOS mi síce ukázalo sťahovanie update, ale po stiahnutí a pokusu o spustenie hry mi vyhodilo totoka...

predpokladám, že nainštalujem Bosko zo súboru ktorý som stiahol úplne na začiatku a po spustení launchera by mi to malo natiahnuť po poslednú verziu...či ???
...len pre info, mám preinštalovaný systém na Windows 10
Letka_13/Algy
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
nazalohuj si hlavne setupy klaves /input/, Ila stiahni posledneho zo stránky a potom update, problem bude v tých desinách,ale neviem ,či ti tu niekto poradí,skor na ofiko fore ,ale engl...
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
- Algy
Už to ide... akurát, že neviem nahodiť pôvodné nastavenia. "Input" som si zálohoval, ale po nakopírovaní do zložky sa nič nezmení a klávesy nie sú predvolené ako boli. Je na to iný postup ???
Letka_13/Algy
- Algy
Tak keď som si pozeral nastavenie "Key maping" tak vyzerá v poriadku, teda tal ako som si to nastavoval ja. Akurát, že po spustení misie lietadlo vôbec nereaguje. Je možné, že so niečo nezapol ???
Letka_13/Algy
- Algy
No takže jediná cesta viedla cez "znovunastavenie" kláves/joysticka . V "Key mapping! som rozklikol každú potrebnú položku a znova zadal klávesku ktorá tam už bola. A fungovalo to.... takže na zajtra večer som READY !!!
Letka_13/Algy
- Algy
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Posledne 4 dni som bojoval s padanim hry, az kym sa mi to konecne vcera podarilo vyriesit.
Ak by sa niekomu pritrafil "Launcher.exe has stopped working", tak piste, vyskusal som asi vsetko.
Ak by sa niekomu pritrafil "Launcher.exe has stopped working", tak piste, vyskusal som asi vsetko.
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Zakupil som novu graficku kartu. Zapojil som, nastartoval.
Zdroj nedava dost, mrzke slova som hovoril.
Zajtra musim zase do obchodu.
Zroj mam tentok:
https://www.alza.sk/corsair-gs600-d3426 ... gIuTfD_BwE
Ma dva PCI-e kablike, kazdy 8 pinov. Stara karta chcela 8 + 6. Novej staci len 8 pin, ale nema dost stavy. Vyznate sa v tom dakto, ci nebude stacit tie 2 vetvy spojit?
Zdroj nedava dost, mrzke slova som hovoril.
Zroj mam tentok:
https://www.alza.sk/corsair-gs600-d3426 ... gIuTfD_BwE
Ma dva PCI-e kablike, kazdy 8 pinov. Stara karta chcela 8 + 6. Novej staci len 8 pin, ale nema dost stavy. Vyznate sa v tom dakto, ci nebude stacit tie 2 vetvy spojit?
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
a akú kartu si kúpil?-zdroj vyzerá byť silný dosť.
Naposledy upravil/-a Letka_13/Toci v Pi Jún 14, 2019 5:42 pm, upravené celkom 1 krát.
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk