Projekt SVZ - Slovensky Add-on pre IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Kontaktovať používateľa:
Projekt SVZ - Slovensky Add-on pre IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
Prvy projekt clenov fora SVZ, ktory vysiel ako sucast IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack v roku 2004.
Obsah:
- slovensky voicepack
- kampan vratane slovenskych pilotov, emblemu, hodnosti a vyznamenani
- single misie
- skiny
KREDITY
Voicepack: Bruno Biscontini, Martin Vrabel, Richard Irecky, Robert Ulbrik, Lubomir Bata, Martin Kubani, Martin Zamecnik, Juraj Vanovcan
Single misie: Marek Mach, Martin Kubani, Juraj Vanovcan, Robert Ulbrik
Preklady, kontrola, upravy: Martin Zamecnik, Martin Kubani, Robert Ulbrik, Cedric Meinen, Christian Aguilar, Igor Deshko, Andrew Arthy, Klaus Herold, Gwyn Andrews, Patrick Pelegrin, Nils Moldenhauer, Andreas Loidl, Christian Verlynde, ROSS_Youss
Skiny, medaile, uniformy, tvare pilotov: Robert Ulbrik, Lubomir Sloboda, Juraj Vanovcan, Martin Kubani
Kampan DAT files: Juraj Vanovcan
Slovensky marking (templates): Robert Ulbrik, Martin Kubani
Readme: Juraj Vanovcan, Martin Kubani
Zdroje informacii:
[1] Tatranští orli nad Kubání (Jiří Rajlich, 2002).
[2] Slovenské letectvo 1939-1944 (Viliam Klabník, Peter Šumichrast, 2000)
[3] HT model špeciál, Messerschmitt Bf 109 B, D a E slovenských pilotov, 1942-1944.
[4] HT model špeciál, Messerschmitt Bf 109 F, G-2 a G-4 slovenských pilotov, 1942-1943, (Peter Šumichrast, Václav Hochmuth, Jozef Anďal, 2002, 2003).
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Letka_13/Indy
-
Vladis
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 1:58 pm
Re: Projekt SVZ - Slovensky Add-on pre IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
Toto bola pecka ked ste to dokazali, to si pamatam ako som drtil po veceroch forgoten battles, offline kampan za SVZ, a pocul som v reprakoch slovencinu, dostaval slovneske vyznamenania a hodnosti, este teraz sa mi s pamati vynara Bf 109 E biela 7 - pri nacitavanie misie
, vtedy som vobec netusil kto to spachal, vase forum som spoznal a registroval sa az za rok, maj 2005. Potom neskor bola druha a vacsia pecka mapa Slovenska a Avia. Klobuk dole Pani 
p.s. viem ze vam to nepatri, ale ten kto to implementoval hlasky do hry, vie sa o tej chybicke v SK nahravkach, druha dvojica sa hlasi ako stvrta??? uz som na to davnejsie upozornoval, mozno na starom fore.
p.s. viem ze vam to nepatri, ale ten kto to implementoval hlasky do hry, vie sa o tej chybicke v SK nahravkach, druha dvojica sa hlasi ako stvrta??? uz som na to davnejsie upozornoval, mozno na starom fore.
Letka_13/Vladis
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
Re: Projekt SVZ - Slovensky Add-on pre IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
Mimoriadny pocin mimoriadnych ludi. Ako mimoriadny pocin som to vnimal ked som sa dozvedel kontext co a ako a ako mimoriadnych ludi som ich zacal vnimat ked som ich spoznal. L13 a priatelia, no.
Letka_13/Kukulo