Galerie
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Kontaktovať používateľa:
-
BP_Shark_7
- Dátum registrácie: Pi Sep 08, 2017 9:09 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Galerie
Tak po dlouhéé době něco přidáno ... aby se neřeklo, že nic nedělám ..
--> https://eu.zonerama.com/fotoShark7/Album/6737424
1 / Bf 109E-4
Klasická stavebnice od Eduardů … trochu nějakého toho ..ošmudlání,, … standarní průběh…
2/ P-40 kityhawk Mk.III / ,,technologický demonstrátor,,
......slovy zkušených modelářů ,,vitríňák,,
Tak jsem si zkusil postavit mé oblíbené letadlo se ,,zoubky,, / stavebnice Italeri - již nikdy více… /
Spousta pasování, kitování , broušení …. Žádná radost ze stavby. Nicméně jsem se rozhodl vyzkoušet nějaké nové postupy :
- model ručně onýtován / spodní plochy se mi povedli lépe než horní
- lehký nástřik spalin od výfuků / ruka se mi třásla … jak při ,, abst´áku,, …abych to nějak nepo…
- loupaní na ,,plech,, / první pokus ….
...ke konci stavby jsem již ztrácel chut´, tak že to odnesla kabina během lepení a navíc se mi odloupl ?? lak z obtisků
... spousta spotřebovaného času, za kterou by se dali možná postavit 2 modely lepší kvality...???
..další zkušenost... / jinak průběžně pracuji na fotkách z SIAFu
--> https://eu.zonerama.com/fotoShark7/Album/6737424
1 / Bf 109E-4
Klasická stavebnice od Eduardů … trochu nějakého toho ..ošmudlání,, … standarní průběh…
2/ P-40 kityhawk Mk.III / ,,technologický demonstrátor,,
......slovy zkušených modelářů ,,vitríňák,,
Tak jsem si zkusil postavit mé oblíbené letadlo se ,,zoubky,, / stavebnice Italeri - již nikdy více… /
Spousta pasování, kitování , broušení …. Žádná radost ze stavby. Nicméně jsem se rozhodl vyzkoušet nějaké nové postupy :
- model ručně onýtován / spodní plochy se mi povedli lépe než horní
- lehký nástřik spalin od výfuků / ruka se mi třásla … jak při ,, abst´áku,, …abych to nějak nepo…
- loupaní na ,,plech,, / první pokus ….
...ke konci stavby jsem již ztrácel chut´, tak že to odnesla kabina během lepení a navíc se mi odloupl ?? lak z obtisků
... spousta spotřebovaného času, za kterou by se dali možná postavit 2 modely lepší kvality...???
..další zkušenost... / jinak průběžně pracuji na fotkách z SIAFu