Spitfire Mk IX v ulohe spita XVI mame. 2x250lb bomby mame. Nadrz nemame. Smikov skin mame. Ostatne skiny nemame, resp. videl som este jeden skin od 127.sq.
Da sa to letiet u Tociho alebo Algyho? Poletime sami interne alebo este niekoho pozveme? Alebo oslovime specialkovy server? Aj majitelia flakov sa uplatnia.
Vieme zrobit mapu? Dame ju niekomu zobit?
Pri kofiguracii Spitfire IXe s 2x250lb, zrkadlom a 100% paliva, vo vyske 3000ft a booste kdesi medzi 1-2lbs a 2500 otackach (s chladicom som nehybal, neviem de to mam namapovane a ci vobec ma manual na chladic) to letelo 230 mil, tj cca 370km/h. Priamy let k Zwolle trval cca 32min, co nam dava vzdialenost cca 200km (aj podla googlemaps). Navrat trval rovnako 32 min a v nadrzi zostalo cca 18 galonov paliva (mal som airspawn, neviem robit mapu). Takze doletime tam aj naspat aj bez bandasky. Akurat to je na hranici doletu spitfira, kedze cisla kvedlaju s plynom viac, cosik sa minie na vzlet a formovanie a uplne priamo letiet znamena pomerne blizko minat viacere letiska. Akurat netusim ako bola vtedy frontova linia. taka kludna misia bez divokeho dogfightu. Ale tak to bolo. Pripadne nehistoricky urobit strafing nejakeho letiska ako spomienku na agresivny Smikov sposob boja.
Do buducna - robit eskortu Mitchelom na nejakej historickej misii je asi nad sily spitfira a jeho nadrze. Ale otazka je rovnaka, kde bola frontova linia. Spity by nemuseli eskortovat celu dobu ale kryt napriklad ustup bombarderov. Cize nie celu trasu. To moze pockat az budu bandasky. A ktovie ci robili Rebarbory aj z kontinentalnych letisk. Tiez zaujimava misia by to mohla byt. A vsetko sa ozaujmavi ovela viac ked bude mapa Normandie.
Mapa (stiahnite, vysoke rozlisenie):