VTIPY spol. s r. o.
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Kontaktovať používateľa:
-
mungo
- Dátum registrácie: Po Feb 13, 2017 9:55 am
Re: VTIPY spol. s r. o.
jezisikriste 
- veikso
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 8:15 pm
Jednou v noci, po čtyřiceti letech manželství, byl jeden pár v posteli, když žena ucítila, jak ji její manžel počal hladit tak, jak to již dlouhá léta neudělal. Začal hladit její vlasy, pak sjel dolů podél páteře ke kříži. Potom přišla na řadu ramena, pak krk a prsa a zastavil se na břiše. Pak jeho ruka pokračovala na vnitřní straně levé paže, dotýkala se kyčle a potom se spustila kolem hýždí a okolo levé nohy až po lýtko. Následně odcestovala zpět na stehno a zastavila se okolo pasu. Pak muž udělal to samé na druhé straně, náhle se zastavil, otočil se na bok a aniž by řekl jediné slovo, zapnul televizi. Jelikož všechno to laskání dělalo manželce dobře, tak se ho láskyplně zeptala:
„Zlato, bylo to nádherné, proč jsi přestal?“
On zamumlal: „Konečně jsem našel ten dálkový ovládač...“
„Zlato, bylo to nádherné, proč jsi přestal?“
On zamumlal: „Konečně jsem našel ten dálkový ovládač...“
To musí bavit!
- TozziFan
- Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2017 10:47 am
PONDĚLÍ
Tři chlapy v hospodě:
Kua chlapy, ta moje má asi chlapa
Myslíš jo? Tak zítra nechoď na pivo a schovej se do skříně
STŘEDA
Kua chlapy, ona má fakt jinýho. Schoval jsem se v ložnici do skříně a čekal. Za deset minut do ložnice vlez chlap jak hora. Žena ho začala hladit a svlékat. Ruce jak lopaty, bicepsy jak moje stehna, ramena přes celý záda, místo břicha pekáč buchet ...
No a co dál Pepo?
No, pak začal laskat on ji. Sundala si podprdu, kozy ji padly na břicho plný strijí, pak ji stáhnul tepláky a začal masírovat prdel stehna s celulitýdou ....
No a co dál, co jsi udělal?
Kua chlapy, já se za ní tak styděl
Tři chlapy v hospodě:
Kua chlapy, ta moje má asi chlapa
Myslíš jo? Tak zítra nechoď na pivo a schovej se do skříně
STŘEDA
Kua chlapy, ona má fakt jinýho. Schoval jsem se v ložnici do skříně a čekal. Za deset minut do ložnice vlez chlap jak hora. Žena ho začala hladit a svlékat. Ruce jak lopaty, bicepsy jak moje stehna, ramena přes celý záda, místo břicha pekáč buchet ...
No a co dál Pepo?
No, pak začal laskat on ji. Sundala si podprdu, kozy ji padly na břicho plný strijí, pak ji stáhnul tepláky a začal masírovat prdel stehna s celulitýdou ....
No a co dál, co jsi udělal?
Kua chlapy, já se za ní tak styděl
- Magot
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2017 7:34 am
Chlastaj dva ùhly na baru a ten ostrej po pěti rumech říká neostrýmu: "co tak tupě čumíš!"
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Magot
Dva turisti v divočině jdou a jeden z nich zkolabuje a nehýbe se. Ten druhý urychleně volá satelitním telefonem pomoc.
Dovolá se na záchranku a zvedne to sestra. Z telefonu se ozve: Uklidněte se a jděte se ujistit zda je váš kamarád skutečně mrtev ...
Přeživší turista se náhle odmlčí a sestra v telefonu uslyší výstřel. Po chvíli se v telefonu ozve hlas: Tak sestři a co dál?
Dovolá se na záchranku a zvedne to sestra. Z telefonu se ozve: Uklidněte se a jděte se ujistit zda je váš kamarád skutečně mrtev ...
Přeživší turista se náhle odmlčí a sestra v telefonu uslyší výstřel. Po chvíli se v telefonu ozve hlas: Tak sestři a co dál?
- TozziFan
- Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2017 10:47 am
V porodnici na pokoji při vizitě se primář ptá první rodičky kdy má termín.
"25. září pane primáři".
"A vy ?" ptá se druhé.
"Také 25. září."
"To se to sešlo, a kdy vy ?", zeptá se třetí ženy na pokoji.
"I já", špitne třetí.
Primář trochu zmatený koukne na čtvrtou ženu a ta povídá "Já taky, ale na tom Vánočním večírku jsem nebyla.
"25. září pane primáři".
"A vy ?" ptá se druhé.
"Také 25. září."
"To se to sešlo, a kdy vy ?", zeptá se třetí ženy na pokoji.
"I já", špitne třetí.
Primář trochu zmatený koukne na čtvrtou ženu a ta povídá "Já taky, ale na tom Vánočním večírku jsem nebyla.
- Magot
Přijde kůň do baru a barman povídá: "Proč ten kyselej ksicht?"
- veikso
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 8:15 pm