Simpit DIY

Napísať odpoveď
Jurinko
Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 8:27 pm
Kontaktovať používateľa:

Simpit DIY

Príspevok od používateľa Jurinko »

Nebavi vas posuvat po stole zavadzajuce joysticky? Kvicia vam maturujuce deti, ze si nemaju kde rozlozit zosity na VASOM stole? Nemate dedikovany PC, miestnost alebo byt na lietanie?

Staci vam meter stvorcovy 30mm dubovej skarovky, sroby do dreva a cierna akrylova farba. Joystick so 165mm predlzenim je prisrobovany na drevenej doske 20x20cm a ta je spredu zasunuta do drazok na konzole medzi nohami, plynovka je len vlozena do bazeniku na vyssej konzole vlavo a pedale su prisrobovane na dvoch hranoloch v akuratnej vzdialenosti. Stolicka je prichytena o zadnu stenu drevenej konzoly nylonovym popruhom, uz len dva vankuse pod krize, klapky, chladic dokoran, go!

https://photos.app.goo.gl/x5TgZLx3zawBYKwP9

Stolicka napriek nebrzdenym kolieskam pevne drzi a neotaca sa, ked tlacim pedale. Konecne sa mozem naplno opriet chrbatom a nohami a nesedim na stolicke v neprirodzenej polohe, aby som sa neodsunul od pedalov. Knipel aj plyn su v prirodzenej polohe pre vsetky lietadla okrem F16.

Cely zazrak zlozim ci rozlozim za pol minutu, odpojim stolicku, joysticky na stol a konzolu pod stol. Ked si to rozkladam, pustim si zvucku Knight Rider. Ked zaruci startujuci motor, matne pocujem protestne kvicanie a niekto mi stisi zvuk ale to uz som vo vzduchu. Tally ho!!
Používateľov profilový obrázok
Algy
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Kontaktovať používateľa:

Re: Simpit DIY

Príspevok od používateľa Algy »

Pekne Juraj...
Letka_13/Algy
Kukulo
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kukulo »

Cakal by som aj taky ten biely hak s ciernymi pasikmi niekde vzadu. My mame hak aj na kocary.
Letka_13/Kukulo
Sipi
Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2017 9:53 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sipi »

Ja to sice nemam DIY ale pouzivam drzaky od Monster tech.
https://www.monster.tech/produkt-katego ... lterungen/

Mozem doporucit. Kvalitne masivne aluminiove profily. Skor zlomim stol ako ten drzak.
Napísať odpoveď