Colonel - kdeze sikanoval, velmi pomahal. Dakujem za to velmi pekne. Ostatne este dotiahnem, mozno sa zmozem aj na podlozku atd, spekulujem teraz velmi.
Robo. - modelarske panoptikum (Avia B.534, Letka 13, 1/48 Eduard)
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Robo. - modelarske panoptikum (Avia B.534, Letka 13, 1/48 Eduard)
Kukulooo aj to moze byt, mojim tempom kupim dnes stavebnicu a 2030 ju mas postavenu ako na koni.
Bud doma potom!
Colonel - kdeze sikanoval, velmi pomahal. Dakujem za to velmi pekne. Ostatne este dotiahnem, mozno sa zmozem aj na podlozku atd, spekulujem teraz velmi.
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
- veikso
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 8:15 pm
- Matwej
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 6:25 pm
Robo koukal jsem na fotky a přečetl jaké martýrium jsi si přivodil.
Ale výsledek je vynikající. Určitě by jsem Ávku chtěl vidět na živo.
Smekám před Tebou.

Ale výsledek je vynikající. Určitě by jsem Ávku chtěl vidět na živo.
Smekám před Tebou.
-
Robo.
Matwej, od Teba je to obrovska poklona. Dakujem, majstre.
Martyrium to nebolo celkom, kazda jedna cast ma bavila (no dobre, brusenie bola otrava) a vela vela som sa naucil. Urcite nelutujem ani chyby a preslapy. Bez toho to asi nejde, ze?
Vdaka Colonelovi, Arrowovi, Sharkymu a Indymu, a tiez navodom na YouTube, podla ktorych to aj opica ako ja zvladla.
Martyrium to nebolo celkom, kazda jedna cast ma bavila (no dobre, brusenie bola otrava) a vela vela som sa naucil. Urcite nelutujem ani chyby a preslapy. Bez toho to asi nejde, ze?
Vdaka Colonelovi, Arrowovi, Sharkymu a Indymu, a tiez navodom na YouTube, podla ktorych to aj opica ako ja zvladla.
-
Vladis
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 1:58 pm
- Mike
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 7:35 pm
Robika moooc fajne...kalap dolu ....ale....tie leskle kolieska ...ja by som zaprasil , predsa parkovalo to casto na poli...
Oneň nemožno zabaliť do papiera ...
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
veru ,kraásna je, ako by moja bola.
Naposledy upravil/-a Letka_13/Toci v St Apr 22, 2020 10:37 am, upravené celkom 1 krát.
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
-
Robo.
Mike presne ako pises, tie kolesa nie su OK a moc sa lesknu. Presne na toto ma upozornoval aj Colonel. Gumy su pritom streknute matnym lakom, na foto stale odrazaju privela svetla. Pouzil som pigmenty Revell, dost hrube zrniecka a nedrzi nasucho na modeli, musim daco vymysliet ako ich tam fixnut alebo si zadovatit lepsie. Spodok je dost zablateny, toto maju byt tie Avie startujuce z kukuricnych poli takze mas pravdu.
Ake pouzivas pigmenty ty? Je toho vela a nevyznam sa. Olietanie som robil vodovymi pastelkami AK aj obyc Koh-I-Noor (akvarely) a namokro pigmenty od spominaneho Revellu isli ok, frkance blatom. Nasucho uz horsie, nie je to zle, ale po chvilke to z modelu oprsi.
Ako robis pneumatiky celkovo? U mna len Gunze tire black streknute a matny lak Tamiya. Na pololesklom laku zda sa zrnka drzia dobre, napr. na chladici. Moze to byt teda lakom? Skusal som bokom pouzit ako fixator velmi rozriedeny Herkules, ale nie je to ono.
Dakujem vam vsetkym.
Ake pouzivas pigmenty ty? Je toho vela a nevyznam sa. Olietanie som robil vodovymi pastelkami AK aj obyc Koh-I-Noor (akvarely) a namokro pigmenty od spominaneho Revellu isli ok, frkance blatom. Nasucho uz horsie, nie je to zle, ale po chvilke to z modelu oprsi.
Ako robis pneumatiky celkovo? U mna len Gunze tire black streknute a matny lak Tamiya. Na pololesklom laku zda sa zrnka drzia dobre, napr. na chladici. Moze to byt teda lakom? Skusal som bokom pouzit ako fixator velmi rozriedeny Herkules, ale nie je to ono.
Dakujem vam vsetkym.
- Mike
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 7:35 pm
Ja pouzivam ocne sminky od Tamky ( tazko sa zhanaju ) + nejaky vodicky od uja Miga...olietanie robim bud suchym stetcom alebo zaskarabem sklapelikom , bambusovym paratkom...gumky tak normalne nastriekam , osucham suchym stetcom a zaprasim . Fixnem to mat. lakom od Tamky alebo - a to bolo super takym sprejovym lepidlom pre vlacikarov ( NOCH ) ä skoda, ze uz to nikto nema . Osuchavam najradsej hubkovym stetcekom...
a model nech ti foti Palo....
a model nech ti foti Palo....
Oneň nemožno zabaliť do papiera ...