Dakujem Mike, vies ako my dvaja zdielame nazory na olietanie na skinoch. Modely nie su ine.

Samozrejme vsetko s mierou.
Toci nehovor dvakrat, lebo aj tvoju ulozenku ponicim
Matwej - dakujem, pane! Od teba maximalne tesi. Ja som ti aj pisal na Messenger, dufal som, ze ako majster v tejto discipline poradis s par zapeklitymi vecami. Otravujem takto Indyho, Arrowa aj Colonela s hlupymi otazkami.
Kridla sa
zatial nebojim, ja som dodrzal tych 12.9mm z navodu a ono to teda bude sediet (hahaha). Vzpery som uz skusal nalepit herkulesom a vyzera to, ze to tam fakt pasuje. Rozmyslam len, ci to budem lepit sekundovym lepidlom (60s gelom) alebo nejakym epoxidom a tiez v akom poradi... ale snazim sa pekne postupne jednu prekazku za druhou. Toto je krasne na modeloch. Tolko veci, co sa mozu pokazit, tolko roznych technik, ktore sa mozu nepodarit a vsetko znicit. Uzasny konicek, len co je pravda.
Vyplety si dam urobit v tenisovom obchode, tam na to maju masinu.

Povodne som Arrowovi pisal, ze zrejme sa pri tomto modeli sustredim len na cistu stavbu a vyplety vynecham uplne. Napinaky z leptov som ale napokon skompletoval a nalepil, ale nevyzeraju moc dobre, su ploche a neponasaju sa tvarovo na realne napinaky z fotiek B.534. Uz som si pozeral rozne metody ich vyroby, drotik natoceny na vrtacik, vytiahnute nad svieckou z usoviatka. No "tesim" sa velmi.
Inak vsetci reaguju ze fuuu dvojplosnik. Fuuu vyplety. Ja vobec neviem, co robim a vobec neviem, co je tazke a co sa neda. Takze sa vobec nebojim. Uznavam, ze ma stavba velmi velmi bavi a naplna mometalne, i cesta muze byt cil.
Vcera som dofarbil drobne casti - podvozok, vzpery atd, nalepil som lept tej prednej mriezky vstupu motora a gulomety. Pomalicky sa to zbieha dokopy..