TAW (Tactical Air War)
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
- Kontaktovať používateľa:
- Matwej
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 6:25 pm
Re: TAW (Tactical Air War)
Stačil jeden nálet a jsme ve stejné řiti jak jsme byli....
Tak zase budu nějaký čas zásobovat.
Sorry
Tak zase budu nějaký čas zásobovat.
Sorry
- Luky
- Dátum registrácie: St Júl 26, 2017 10:32 am
- veikso
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 8:15 pm
Kukulo je číter...
A Kobruška je třetí. Ale nejoblíbenější z východní fronty
A Kobruška je třetí. Ale nejoblíbenější z východní fronty
To musí bavit!
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
Luky dík. Podarilo sa nám dnes s Indym vyhmátnuť tesne pred koncom misie Ju-88 a poslať ju k zemi. V ďalšom lete bohužiaľ Indy zahynul počas chaosu nad našim letiskom. Na letisko opakovane nalietavala 262ka na ktorej polohu sme sa všetci sústredili keď sa na Indyho spustila Dora. Rútil som sa za ním, ale bol som ďalej a len neveriacky som pozeral ako iný Tempest a Mustang (v ktorých, ako sa neskôr ukázalo sedeli Taliani z Gemini
) nedokázali na tú Doru za Indym celú tu dobu čo ho naháňala ani len vystreliť. S Tempestom sme nakoniec Doru zostrelili a aj keď to inak nerobím, tak som tentokrát pilota v havarovanej Dore pri nálete popravil. Ukázalo sa, že to bol pilot z letky, ktorá vulchuje v tých 262kách a ktorá aj mňa popravila pred dvoma dňami. Tak okúsil trochu vlastnej medicíny...
- Kami
Včera sme v zložení Indy, Algy, Kami zaznamenali dva úspešné lety v Lajťasoch. Pre Algyho to bola v Lajťasi premiéra keďže mu stroj z fabriky do hangáru priviezli tesne pred odletom.
Po 20 minútach letu sa mi v spleti kondenzačných čiar a spojeneckých lietadiel darí spozorovať befko. Hurá, za ním!

Nedarí sa mi trafiť. Befko panikári, roztáča sa vo vývrtke a až na poslednú chvíľu triafam dva zásahy kanónom. Odlieta mu podvozková noha a Indy s Algym sa rovnajú do palebných pozícií. Náhle sa mu, ale odlamuje krídlo a chalani sa odpútavajú.
Po dlhšom čase bez akcie si, na poslednú chvíľu, všímame dve k nám sa rútiace 262ky. Spustili sa na nás na čelo z jedenj hodiny z jemného prevýšenia. Včas sa všetci uhýbame no po prvotnom minutí sa jedna 262ka rýchlo orientuje a púšťa sa po Indym, ktorý už prenasleduje druhú 262ku. S Algym na Indyho kričíme a v hodine dvanástej sa breakom tesne uhýba 30mm projektilom.

Letíme už vyše hodiny a paliva ubúda, vyberáme na pristátie Antverpy. Prilietame pomaly k letisku keď hlasí prítomnosť nepriateľského letiska. Výbuchy flaku...bomber!

Pri bombri sa už motká Necathor v Mustangu. Z našej trojice útočím prvý, triafam solídne zásahy a aj ked sa včas odpútavam, dostávam od strelca zásahy aj ja.

Nasleduje tandemový útok Algyho a Indyho. Indy zahajuje paľbu skôr, dobre triafa a ako prvý sa odpútava. Algy, žíznící po krvi, sa rúti priamo k Heinkelu a, aj napriek početným zásahom od strelca, neprestáva plniť bomber olovom. Útok zakončuje odpútaním doprava a schytaním slušnej dávky do spodku a chvostu.

Útočí opäť Necathor a hneď po ňom ja. Stláčam spúšť, na bomber dopadajú prvé dva projektliy a náhle sa heinkel rozlamuje a v ohnivej guli sa porúča dolu.
V druhom lete sme úspešne rozbombardovali obrannú pozíciu. Spolu 21 zničených objektov.

Po 20 minútach letu sa mi v spleti kondenzačných čiar a spojeneckých lietadiel darí spozorovať befko. Hurá, za ním!

Nedarí sa mi trafiť. Befko panikári, roztáča sa vo vývrtke a až na poslednú chvíľu triafam dva zásahy kanónom. Odlieta mu podvozková noha a Indy s Algym sa rovnajú do palebných pozícií. Náhle sa mu, ale odlamuje krídlo a chalani sa odpútavajú.
Po dlhšom čase bez akcie si, na poslednú chvíľu, všímame dve k nám sa rútiace 262ky. Spustili sa na nás na čelo z jedenj hodiny z jemného prevýšenia. Včas sa všetci uhýbame no po prvotnom minutí sa jedna 262ka rýchlo orientuje a púšťa sa po Indym, ktorý už prenasleduje druhú 262ku. S Algym na Indyho kričíme a v hodine dvanástej sa breakom tesne uhýba 30mm projektilom.

Letíme už vyše hodiny a paliva ubúda, vyberáme na pristátie Antverpy. Prilietame pomaly k letisku keď hlasí prítomnosť nepriateľského letiska. Výbuchy flaku...bomber!

Pri bombri sa už motká Necathor v Mustangu. Z našej trojice útočím prvý, triafam solídne zásahy a aj ked sa včas odpútavam, dostávam od strelca zásahy aj ja.

Nasleduje tandemový útok Algyho a Indyho. Indy zahajuje paľbu skôr, dobre triafa a ako prvý sa odpútava. Algy, žíznící po krvi, sa rúti priamo k Heinkelu a, aj napriek početným zásahom od strelca, neprestáva plniť bomber olovom. Útok zakončuje odpútaním doprava a schytaním slušnej dávky do spodku a chvostu.

Útočí opäť Necathor a hneď po ňom ja. Stláčam spúšť, na bomber dopadajú prvé dva projektliy a náhle sa heinkel rozlamuje a v ohnivej guli sa porúča dolu.
V druhom lete sme úspešne rozbombardovali obrannú pozíciu. Spolu 21 zničených objektov.

- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Pri návrate y bombardovacieho útoku mi náhle spadol Šturm. Bez akejkoľvek výstrahy...okamžite. Našťastie som asi po 5 sekundách zmizol aj zo servera, a započítalo mi zničené ciele... Takže tak...
Letka_13/Algy
- Kami
23 zásahov z Temepestových kanónov. Vyše 5 minútová naháňačka. Došli mi náboje a stále ta svina letela. Chcel som jej vrtulou odrezať chvost, no boli sme už moc nízko a vrtel sa. Nakoniec to položil do pola a zajali ho.

-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Nuz co, stretol si obavanu Panzerschwalbe 
- Kami
Prvá západňárska kampaň TAW XXI skončila remízou. Včera sme s Lukym úspešne spečatili zatiaľ najhorší výsledok Letky na TAWku. Pri bombardovacom dive na nemeckú tankovú kolonu som si na lajťase odrazil o stromy oba konce krídel. Plot twist: brutálny náraz do zeme som prežil...a potom ma zajali
Luky úspešne odbombil no zavesila sa mu za zadok K-4. Tej sa úspešne zbavil. Avšak ako sa pozeral za seba tak to skončilo tiež kolíziou so stromami a smrťou.