Teraz už boľševikov pred mojím hnevom neochráni ani svätená voda...
TAW (Tactical Air War)
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: TAW (Tactical Air War)
Včera som zistil, čo mi teraz na TAWku a WOLku spôsobovalo neplynulú hru. Mám to teraz dokonale plynulé. Pri najbližšom polete ma to už nebude rozptylovať a budem vo svojom živle.
Naposledy upravil/-a Kami v Pi Aug 02, 2019 1:31 pm, upravené celkom 1 krát.
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
- Kami
Znížil som rozlíšenie zo 4k na 2k. Pritom celú minulú kampaň TAW som odlietal v 4k bez problémov, aké sa objavili teraz (a na Attention front servri mi to stále ide dokonale plynule aj v 4K). Na fórach sú o plynulosti hry online desiatky vlákien a stovky postov, rôznym ľudom pomohli rôzne veci, veľakrát bez nejakého logického vysvetlenia. A stručný popis čo mi to teraz robilo: pri konštantných 57-60fps mi jednoducho každú pol sekundu cuklo celé prostredie okolo kokpitu (krajina,obloha, mraky), čím prudší manéver tým citelnejšie prostredie cukalo.
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Ako ano, bola to sranda, ale uz sa priznajte. Kto na mna poslal tu nasranu ratu?
V oblasti bolo aspon 10 lietadiel Luftwaffe, Rata si vyberie mna, oprca ma a okamzite potom sa necha zostrelit 9 zvysnymi mezkami. Dvakrat po sebe.
Sranda, ale uz dost, ok? Dakujem.
V oblasti bolo aspon 10 lietadiel Luftwaffe, Rata si vyberie mna, oprca ma a okamzite potom sa necha zostrelit 9 zvysnymi mezkami. Dvakrat po sebe.
-
Vladis
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 1:58 pm
A nahoodu nebol to aj ten isty pilot?!? ...ten ma na teba "spadeno" 
Letka_13/Vladis
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
-
Robo.
-
Robo.
Hura hura, nabehla mapa cislo 2.
Bf 109F-2
MiG-3
Bf 109F-2
MiG-3
- Kami
Ten Mig 3 je väčšia svina než Ishak, rýchly a vďaka nastaviteľnému rozsahu bleskovo sa vysúvajúcich klapiek vie byť aj relatívne obratný...hurá na nich 
- Kami
Zábery z nedeľňajšieho poletu.
S Vladisom a Indym sme krásne zapózovali, potom sa tí dvaja skoro zrazili a Algy sa, po mojom skríknutí, takmer zadusil chrumkou. Ten posledný záber je, po kompozičnej stránke, najlepší.

Môj dive na dve Peshky (nechýbalo veľa, ale v 700km+ je to výzva) a následná krátka nahánačka. Všetci sme sa zdraví vrátili domov. Myslím, že ten posledný záber sa podaril.

Algyho útok na pozície. Aj napriek choasu a viacerým útkom hneď pred ním Algy dokázal správne rýchlo zhodnotiť kde sa to oplatí ešte hodiť a presne tam to aj hodil, paráda.

Zopár mojich ďalších potýčiek s Peshkami z nedele. Nejaké rany som stále rozdal, ale aj sám dostal...

Zostrel Raty čo sa priblížila k nášmu postaveniu, čakali sme tam na ňu štyria.

Algyho zostrel Peshky. Utekala nám dlho, ale nakoniec sme ju doďobali až sa premenila na svetlo a teplo (ako to mal dlho niekto napísané v podpise na starom fóre)

A jeden záber z toho kontroverzného Robovho momentu...

Zábery z pondelňajšieho poletu.
Robo pozorne sleduje môj osudový útok na Ratu. Tá odstrelená smerovka mi z vrtule spravila banánovú šupku, ešte že ma nezajali...

Ďalší let. Robo Ratu zbadal, doletel, vypálil, zapálil a...hneď nato sa o mňa tak obtrel, že si až zadrel motor... Vypadáme ako Ying a Yang, možno je to znamenie...kto vie...

Mne sa našťastie nič nestalo a pokračoval som v nožniciach s druhou Ratou. Chviľu to nevypadalo dobre, ale situácia sa rýchlo otočila. S Dušanom (4ka) sme jej na striedačku toľko naložili, no stále letela. Hlupaňa sa, na chvíľku, chcela skryť aj za vetvičkou...

S Vladisom a Indym sme krásne zapózovali, potom sa tí dvaja skoro zrazili a Algy sa, po mojom skríknutí, takmer zadusil chrumkou. Ten posledný záber je, po kompozičnej stránke, najlepší.

Môj dive na dve Peshky (nechýbalo veľa, ale v 700km+ je to výzva) a následná krátka nahánačka. Všetci sme sa zdraví vrátili domov. Myslím, že ten posledný záber sa podaril.

Algyho útok na pozície. Aj napriek choasu a viacerým útkom hneď pred ním Algy dokázal správne rýchlo zhodnotiť kde sa to oplatí ešte hodiť a presne tam to aj hodil, paráda.

Zopár mojich ďalších potýčiek s Peshkami z nedele. Nejaké rany som stále rozdal, ale aj sám dostal...

Zostrel Raty čo sa priblížila k nášmu postaveniu, čakali sme tam na ňu štyria.

Algyho zostrel Peshky. Utekala nám dlho, ale nakoniec sme ju doďobali až sa premenila na svetlo a teplo (ako to mal dlho niekto napísané v podpise na starom fóre)

A jeden záber z toho kontroverzného Robovho momentu...

Zábery z pondelňajšieho poletu.
Robo pozorne sleduje môj osudový útok na Ratu. Tá odstrelená smerovka mi z vrtule spravila banánovú šupku, ešte že ma nezajali...

Ďalší let. Robo Ratu zbadal, doletel, vypálil, zapálil a...hneď nato sa o mňa tak obtrel, že si až zadrel motor... Vypadáme ako Ying a Yang, možno je to znamenie...kto vie...

Mne sa našťastie nič nestalo a pokračoval som v nožniciach s druhou Ratou. Chviľu to nevypadalo dobre, ale situácia sa rýchlo otočila. S Dušanom (4ka) sme jej na striedačku toľko naložili, no stále letela. Hlupaňa sa, na chvíľku, chcela skryť aj za vetvičkou...

Naposledy upravil/-a Kami v St Aug 07, 2019 9:43 pm, upravené celkom 1 krát.