Urcite neobanujes.. V akom stave je offline netusim, ja som lietal svojho casu ked si musel odomykat vylepsenia. Bolo to dobre, taka skriptovana kampan ako pise Vladis.
Novinky a updaty /Cenové akcie
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novinky a updaty /Cenové akcie
Mungo ja to vsetko citam.
Urcite neobanujes.. V akom stave je offline netusim, ja som lietal svojho casu ked si musel odomykat vylepsenia. Bolo to dobre, taka skriptovana kampan ako pise Vladis.
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
Ziadne palubne lietadlo tam maju. Co to je potom za hra. Najblizsie je spitV akoze seafire Ib... Ale toho aj tak nemam. Ziadna coolectors lietadlovka, tak ju tiez nemam...
Zvolil som onehda BOM. Obycko, maky ani p40 ma neberu. Je tam Emil a ten je pre mna esencialny. Z pohladu letky 13. Viac ako f4 ci g2 z BOSu. Som sa prezral vychodnej fronty v offline onehda, tak ma to oto vychodne bojisko az tak neberie. Ked ma to tak neberie, zakupil som obycajny BOK a G6, to je tiez pre mna esencialne. Cakal som na tu zlavu a Robo.ve skiny. Je oboje, nuz utratil som rozum aj peniaze na bezhakove geple.
Laka ma spitV aj Po-2 aj fokra A3 a obzvlast bodenplatte ale nech si pridu vychodni bratia z vychodu z kvadrov odpizlat, tam sa peniaze a racia mi za to digitalnu kopiu venovat. Jedine ze by poriadnu palubnu akciu zrobili a odpizlem im z krovu ja a aj betonovu dlazdicu pribalim za premium a preorder zlavu.
Zvolil som onehda BOM. Obycko, maky ani p40 ma neberu. Je tam Emil a ten je pre mna esencialny. Z pohladu letky 13. Viac ako f4 ci g2 z BOSu. Som sa prezral vychodnej fronty v offline onehda, tak ma to oto vychodne bojisko az tak neberie. Ked ma to tak neberie, zakupil som obycajny BOK a G6, to je tiez pre mna esencialne. Cakal som na tu zlavu a Robo.ve skiny. Je oboje, nuz utratil som rozum aj peniaze na bezhakove geple.
Laka ma spitV aj Po-2 aj fokra A3 a obzvlast bodenplatte ale nech si pridu vychodni bratia z vychodu z kvadrov odpizlat, tam sa peniaze a racia mi za to digitalnu kopiu venovat. Jedine ze by poriadnu palubnu akciu zrobili a odpizlem im z krovu ja a aj betonovu dlazdicu pribalim za premium a preorder zlavu.
Letka_13/Kukulo
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Hodor !!!Kukulo napísal: ↑So Júl 06, 2019 9:31 pm Ziadne palubne lietadlo tam maju. Co to je potom za hra. Najblizsie je spitV akoze seafire Ib... Ale toho aj tak nemam. Ziadna coolectors lietadlovka, tak ju tiez nemam...
Letka_13/Algy
-
mungo
- Dátum registrácie: Po Feb 13, 2017 9:55 am
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
Dosť bolo rečí - dnes o 21 00 hostnem Kubáň a všetci si pekne zaletíme.
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
-
mungo
- Dátum registrácie: Po Feb 13, 2017 9:55 am
Ja tak o tyzden. Nemam vsetky propriety, nemam to ponastavovane, osi, klavesy, ani to neviem ovladat.Letka_13/Toci napísal: ↑Ne Júl 07, 2019 7:48 am Dosť bolo rečí - dnes o 21 00 hostnem Kubáň a všetci si pekne zaletíme.
Musim si proste dorobit pilotny kurz
-
Robo.
Jasnem kludne sa pytaj, cca pred 2 tyzdnami som si presiel tym istym
Super, ze si zakupil, uzijes si, je to ozaj super spravene.
Super, ze si zakupil, uzijes si, je to ozaj super spravene.
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
-
Robo.
Tesim sa na navrat.
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
najrýchlejšie to ide na ts s kolegom-niekto sa už obetujemungo napísal: ↑Ne Júl 07, 2019 9:56 amJa tak o tyzden. Nemam vsetky propriety, nemam to ponastavovane, osi, klavesy, ani to neviem ovladat.Letka_13/Toci napísal: ↑Ne Júl 07, 2019 7:48 am Dosť bolo rečí - dnes o 21 00 hostnem Kubáň a všetci si pekne zaletíme.
Musim si proste dorobit pilotny kurz![]()
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk