Pekne, velmi pekne. Nemas suboj s tou Lavockou, co vas ozuzlala?
Tocimu dakujem za pomoc s tym Jakom, veru sme sa daleko zamotali, mali sme stastie.
Tu situaciu s Kobrou si pamatam, pridlho mi trvalo tam vyklesat zo 4km.
Pekne vyzera ta trikolora na haubni, tesim sa na dalsie polety.
Včera dva úspešné lety. S Algym sme vyhmátli Yaka, ktorý sa po našom podarenom dive a zásahu domov už nevrátil. S Robom a Algym sme potom v druhom lete úspešne doprovodili Matweja k depotu, ktorý sa mu s priam chirurgickou presnosťou podarilo rozbombardovať.
Slušný polet mi pokazilo zmrznutie hry/ nejaky DX render error/a to pri približovaní na pristátie-už zo stojacim obrazom plny plyn,pritiahnuť a skočiť. Prežil som. G 4-ka nie.
Toci s Dušanom tu riešia chemtrails tak ja zatiaľ napíšem rýchly report. PODARILO SA! Dva potvrdené zostrely a poškodená Peshka! 9131 bodov!
Toci na Lagga vystrelil v ťažkom uhle s brutálnym predsadením, trafil jednu guľku a tou vystrelil pilotovi mozok z hlavy
My sme sa s Dušanom pustili na druhého Lagga a obaja mu poriadne naložili. Pilotovi neostalo iné než vyskočiť.
V noci červený vyhrali 7mu mapu. Je tam posledná, 8ma. Dávam tomu max týždeň a kampaň skončí. Rozdiely v tabuľke nad nami sú minimálne, vedeli by sme poskočiť aj o niekoľko miest. Verím, že sa nám podarí večer stretnúť a ešte zabojovať. Ja už som v noci bojoval aj v snoch, asi do toho moc pozerám