TAW (Tactical Air War)
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: TAW (Tactical Air War)
Pekne. Miestami dost riskantne. Ale ako sa hovori: No guts, no glory.
Letka_13/Indy
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
- Letka_13/Toci
- Dátum registrácie: Ut Feb 21, 2017 8:08 am
Evidentne mi chýba hlavne poriadny procesor!
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
-
mungo
- Dátum registrácie: Po Feb 13, 2017 9:55 am
Ako pozeram, delta-drevesina je stale impregnovana stalinovymi slzami 
- Letka_13/Toci
nie-to len nemecké kanóny sú jalové /čím viac efektne vybuchujú,tým menej škodia-týka sa aj bômb/
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Moc pekne.
- Letka_13/Toci
Tak dnes-v nedelu- by nás mohla byť pekná sila na taw. Aj 6-7. Musíme predbehnuť ti CSW. Najmenej bodový vyfasuje bomby a ostatní urobia krytie -dvojité. Alebo na nejakom inom servri zvulčime letisko.
quid pro quo
www.aircombat.sk
www.aircombat.sk
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
Zdieľam druhé video zo série TAW Diaries - Close Calls. Zachytáva útok na dva Yaky, ktoré sa ma snažili dostúpať a ku ktorým sa z boku nenápadne priblížil Toci. Jedného Yaka sa podarilo zneškodniť, druhý sa ubránil. S Tocim sme opäť vyviazli živí vďaka vzájomnej spolupráci. Na konci videa ma zachránila, pred dvoma Spitmi, rutinná kontrola 6tky nad naším letiskom. Spity sa ulakomili na zdanlivo lacný zostrel a za chvíľu tak aj obaja dopadli.
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
Zopár screenov z včerajšieho poletu. Ako letka 6 zostrelov, super. Škoda toho druhého letu (Ja, Toci, Algy) kedy sme dostali Yaka, Lavočku mali na lopate no tretia Lavočka a v nej Generálmajor nás dostal všetkých troch...A ďalší incident už nebudem opisovať (Algy nehneváme sa na teba...až tak veľmi)
Prvý let, Toci nás v hodine dvanástej varoval pred útočiacim Yakom. Poškodil síce Algyho, ale hneď nato dostal guľku rovno do šišky.

Nikdy sa nevzdávať. Spit a P-39 ma rozstrielali na padrť až som sa musel schovať k bábuške do dvora. Nakoniec som vo vzduchu vydržal dlhšie než oni a ešte si aj vystrelil. Toci sa postaral o Spita.

Utekala, ale neušla. S Vladisom za mnou som mal dosť času a priestoru ju dohnať a zapáliť. Začínam si všímať, že v momente kritických zásahov pálim na chrbte

ILa flak pripravil o obe krídielká, Toci mu naložil a Robo mu preventívne odstrelil ešte aj obe výškovky a smerovku.

Algyho zostrel.

Prvý let, Toci nás v hodine dvanástej varoval pred útočiacim Yakom. Poškodil síce Algyho, ale hneď nato dostal guľku rovno do šišky.

Nikdy sa nevzdávať. Spit a P-39 ma rozstrielali na padrť až som sa musel schovať k bábuške do dvora. Nakoniec som vo vzduchu vydržal dlhšie než oni a ešte si aj vystrelil. Toci sa postaral o Spita.

Utekala, ale neušla. S Vladisom za mnou som mal dosť času a priestoru ju dohnať a zapáliť. Začínam si všímať, že v momente kritických zásahov pálim na chrbte

ILa flak pripravil o obe krídielká, Toci mu naložil a Robo mu preventívne odstrelil ešte aj obe výškovky a smerovku.

Algyho zostrel.

- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm