dnes som prispel na chod Orel War serveru na rok 2017-2018 sumou 25 €.
Dovoľujem si sem skopírovať príspevok od Orel_Erichosa a verím, že sa na chode serveru budeme podieľať spoločne. Predsa len ....., je to jeden z posledných serverov, kde sa dá ako tak slušne polietať náš staručký IL-2 a podieľa sa ja na špeciálkach, ktorých sa zúčastňujeme. Bola by škoda aby tá doterajšia práca a všetko to čo na serveri nájdeme, len tak zakapalo pre nedostatok financií.
Samozrejme, príspevok je dobrovoľný a kto zaplatí z L13 ky, napíšte sem na fórum.Algy, alebo ja to prepostneme na Orel War, tak ako to chce Orel Erichos v závere jeho príspevku.
Ďakovala....
Citujem :
Blíži sa dátum platenia serveru na ďalší rok. Platba za server na rok 2017-2018 musí byť zaplatená do 15.10.2017.
Na tento účel som v piatok v českej fio banke zriadil účet, ktorý je bez poplatkov a bez poplatkov tam môžu Slováci aj Češi poslať svoje príspevky.
Celková suma potrebná na server je 10000 CZK. Suma môže byť plus mínus nejaké drobné, podľa toho akú nám dajú vernostnú zľavu. Ak niečo ostane, tak to zostane na našom účte.
Kto má záujem prispieť na náš server tu je číslo účtu:
Pre ľudí z ČIECH: 2101300167/2010 (do správy dajte svoj NICK).
Pre ľudí zo SLOVENSKA a zahraničia:
IBAN: CZ14 2010 0000 0021 0130 0167
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX (do správy dajte svoj NICK).
Kto prispeje, nech sem napíše svoj nick a sumu. Ja priebežne budem aktualizovať vyzbieranú sumu, podľa toho ako sa budú peniaze objavovať na účte.
Navrhujem zbierať podobne ako minulý rok tzn. 25€ alebo 650CZK, prípadne menej/viac ako kto uzná za vhodné. Pokiaľ sa nevyzbiera dostatok, peniaze Vám pošlem späť na účty z ktorých prišli a server SKONČÍ.
Ahoj a letu zdar Orel_Erichos.