Vydržal som to počúvať 10 min a o nových pravidlách a zmenách som sa nedozvedel nič. Možno som mal počúvať ďalej ďaľších 20 minút monológu Blackharda...., ale nemám na to teraz čas.
Z toho čo som sa dozvedel na začiatku je jasné, že chlapci z TAW zo serveru chcú spraviť najlepší server so skutočnou "virtuálnou" vojnou, čo nám pred BoS starý šturm neumozňoval. Mnoho krát opakoval, že toto nie je a nebude žiaden "doghfigt" server, ale o server kde ide o "TÍMOVÚ" prácu s dôrazom na štúdium materiálov a spolupráce medzi jednotkami. Kde jednotlivec nemá šancu, alebo bude zväčša "mrtvý". Spomínal spoluprácu na Discorde ako základ a hlavne spoluprácu pri útokoch na pozemné ciele....kde útočník potrebuje podporu jeho kolegov z letky a aj ďaľších spriatelených letiek ....atď. Nechce počuť sťažností na AAA, či balónové baráže...., že sú také či onaké, že sú moc "vražedné" a tam kde mali byť....a podobne. Zdôraznuje, ze to "WAR" a vojna je krutá a nemilosrdná. Keď sa dostaneš do priblému.....vinu dávaj v prvom rade sebe, svojej "stupidite" a nesprávne "naplánovanej" akcii do ktorej si sa pustil....atď.
Skrátka, zatiaľ v prvých 10 minútach nič podstatné čo by sme uz nevedeli. Len všeobecné plky.
Kami, skús prosím ďaľšich 10 minút, večer sa k tomu možno dostanem a v závere v posledných 10 minútach snáď bude aj niečo konkrétne..
Inak Blackhard...má celkom slušnú angličtinu, ale inak je z neho "uspávač hadov"......