SEOW Battle of Okinawa 1945

311_Mart
Dátum registrácie: St Dec 06, 2017 4:18 pm
Kontaktovať používateľa:

Re: SEOW Battle of Okinawa 1945

Príspevok od používateľa 311_Mart »

Čau chlapi, v nedělu letíte?
Používateľov profilový obrázok
Kukulo
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kukulo »

Kukulo ano
Letka_13/Kukulo
Kukulo
Kontaktovať používateľa:

Chlopaci, treba sa nam hlasit ci budeme letiet abo nie abo asi ano, alebo co, nech velitelske kadre mozu pracovat s poctami na nedelu.
Letka_13/Kukulo
Indy
Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indy »

Najblizsie 2 nedele nemozem.
Letka_13/Indy
Algy
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Algy »

Algy áno
Letka_13/Algy
Kukulo
Kontaktovať používateľa:

POZOOOOR!!! NOVY MODPACK V1.2:
Letka_13/Kukulo
Algy
Kontaktovať používateľa:

Aj bude nejaký briefing, čo ako minule..."hurá na nich !!!"
Letka_13/Algy
Kukulo
Kontaktovať používateľa:

No sak mame zadane co budeme robit. Hod oko na 310tu, tam je sukromne vlakno. Uz to tam je niekolko dni. Sem do verejnej casti to nebudeme davat, sak to by sme boli sadroteri.
Letka_13/Kukulo
Algy
Kontaktovať používateľa:

Kukulo napísal: Ne Nov 18, 2018 6:51 pm No sak mame zadane co budeme robit. Hod oko na 310tu, tam je sukromne vlakno. Uz to tam je niekolko dni. Sem do verejnej casti to nebudeme davat, sak to by sme boli sadroteri.
...zrejme nemám prístup...už som pozeral aj predtým, ale nič som nevidel...
Letka_13/Algy
Algy
Kontaktovať používateľa:

No prvá misia (11.11.2018) dopadla úplne zle. Nekoordinovane sme vzlietali z lodí a išli útočiť ne letiská Japoncov. Prvý útok dopadol relatívne dobre, horšie bolo, že na letiskách stálo len zopár otrieskaných lietadiel. Niečo sme rozbili, potom nás však postupne rozobral flak a bolo vymaľované.
Pri druhom lete sme sa snažili zničiť tých zopár posledných lietadiel, nad zemou nás už však čakali nadržané Ki-84 a v Corsairoch to bola pomerne rýchla smrť.
Pri treťom lete sme stretli dvojicu Japonských dvojmotorákov a Indy jedného pekne rozdymil. Japončík klesal ľavou zátačkou a ja za ním. Ešte som videl ako pilot vyskakuje, potom som však zrejme silnejšie zatiahol za knipel, niečo zaprašťalo a môj seafire sa nekontrolovateľne rútil až do vody....

Včera sme sa už poučený predchádzajúcim vývojom opäť nekoordinovane odliepali z paluby lode a asi dvadsať minút sme sa dohadovali, kto vlastne velí, a čomu a kto kam poletí. Ja som bezpečne udržiaval môj kurz a až po chvíli som zistil, že ten kurz okrem mňa nedodržuje nikto. Asi po ďalších desiatich minútach sme s Batohom uverili tomu, že Kukulo naozaj letí ako vedúci, a leteli sme za ním. Ostaní leteli za niekým iným a inde a potom ich všetkých zostrelili. Zlatý Kukulo !!! My sme boli tak vysoko, že Batoh stále hlásil kontakty, čo mu slúži ku cti, ja som však vedel, že to bol Mir, jedna Astra a ešte jeden satelit, ktorý už Čínania aj tak neovládajú. Stále sme boli nad našou flotilou. Potom, keď nám začalo dochádzať palivo a keď som dovyfarboval omaľovánku, čo dostal Tomáš za domácu úlohu sa Kukulo rozhodol, že ideme do toho a zamierili sme k ostrovom. O chvíľu potom ako sme tam doleteli a potom, čo sme sa vrátili z nízkej orbitálnej dráhy sa Kukulo rozhodol zaútočiť na dve mierumilovne letiece Zerá. Mne sa podarilo jedno zapáliť, ale následne začal server strašne koktať a skorej sa to podobalo na -tu-rek-la-mu - na -Alz-ze... Kukulo sa stretol aj s niekoľkými Ki-84. ktoré už mierumilovné bohužiaľ neboli a poslali ho posledný raz kúpať. S Batohom sme sa vrátili nad flotilu na ktorú medzitým zaútočilo asi desať Japoncov. Náš flak pálil ako besný, a zs-e to za-ča-lo stra-šne-se-ka-ť. Odle-te-l som tro-cha bo-kom, kde to bo-lo le-pšie a dostal som sa za Kikinu s podvesenými bombami. Mňa ešte sekanie neprešlo, takže som síce pálil ako besný, ale zásahy som nepozoroval. Kikina sa v každom prípade zvrátila do vývrtky a asi z výšky 300 metrov išla dole. Nevidel som ju dopadnúť, v každom prípade som však videl gejzír na vode a Ki-84 som viac nespozoroval. neviem však, či to bol skutočne dopad lietadla, alebo výbuch granátu. Po odlete Japoncov sa umúdril aj server a po dvoch okruhoch som úspešne pristál. Kukulo mi oznámil, že sme prišli o všetky lietadlá z lodí, a tak som išiel spať.
Letka_13/Algy
Napísať odpoveď