Technické a letové údaje lietadiel
- erichos
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 9:08 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Technické a letové údaje lietadiel
hej...detvianskou rožovkou 
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
skúsil som...funguje ako erichos popísal...ešte si musím do kabíny štítok s prevádzovými limitmi nacapiť...
Letka_13/Algy
- erichos
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2017 9:08 pm
A v podstate ten istý motor má nový prírastok I-153 Čajka a lieta s nim výborne, dobre stúpa, neskutočne točí, neprehrieva sa, nie je to moc rýchlik ale ako bitevnik a do točivých súbojov super mašina. Lepší výhľad aj vlastnosti ako I-16, ale Išak je predsa len rýchlejší. Včera na Liberty som dokonca s pomocou Richarda zvesil befko v súboji. Len si treba do tej Čajky zobrať 12,7mm guľomet lebo tie samotné štyri 7,62 za veľa nestoja...ten jeden ťažký guľomet je tam ako kanón
a ešte jedna dôležitá vec - ak si vezmete na Čajku rakety tak sú predvolene na ovládači raketovej výzbroje v polohe "VYP" čiže treba nastaviť pred streľbou, hneď prvá poloha je "páry" a druhá "po 4" a ďalšia znovu vypnuté...aby ste sa nedivili ze prečo nestrielaju.
Testoval som dnes aj ten novy LaGG3 ser.4...no slabý motor ale výborná výzbroj, 20mm kanon a 12,7mm guľomet a k tomu dva 7,62mm ľahké guľomety...
Chladič sa ovláda len vodný a treba dodržiavať režimy motora, hlavne treba výšku, kompresor sa prepína až na 3700m tak sa neunahlit, akonáhle ste dole a pomalý tak vás určite aj Emil zmastí. Inak pekne spracovaná mašinka.
Testoval som dnes aj ten novy LaGG3 ser.4...no slabý motor ale výborná výzbroj, 20mm kanon a 12,7mm guľomet a k tomu dva 7,62mm ľahké guľomety...
Chladič sa ovláda len vodný a treba dodržiavať režimy motora, hlavne treba výšku, kompresor sa prepína až na 3700m tak sa neunahlit, akonáhle ste dole a pomalý tak vás určite aj Emil zmastí. Inak pekne spracovaná mašinka.