Majkova amaterska dielna - lietadla
- Mike
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 7:35 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Majkova amaterska dielna - lietadla
Nieco bez vrtule.....
Draken 1/72 Revell/Hasegawa
...stavane este v Turanoch...s chlapcami..
Draken 1/72 Revell/Hasegawa
...stavane este v Turanoch...s chlapcami..
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Oneň nemožno zabaliť do papiera ...
- Mike
Arfix F-86E Sabre 1/72
aj s malym lepicom a majitelom...tiez uz je na inej skole a uz asi nelepi....
...
aj s malym lepicom a majitelom...tiez uz je na inej skole a uz asi nelepi....
...
- Kukulo
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 5:21 am
- Mike
B-24 D Strawberry Bitch - Revell 1/72
...Taky maly nekonecny pribeh je tato stavebnica , kde nic nesuvi s nicim a vlastne vsetko so vsetkym ..stavba trvala dlhooo aj na mna , ale to je ina story . Pouzil som iba dieliky so stavebnice + samodomo dorabky , ako kokpit , podvozok , antenky , nejaka ta vnutorna konstrukcia ...atd . Stavebnica ma negativne linky a pozitivne nity , ktore som na spojoch samozrejme zdevastoval..ako inak . Cire ( no cire prave neboli...) dieliky akosi nepasovali , ale prezijem to . Okrem klasickych nehod ako ulamane kridelka , klapky , podvozky a antenky som si na zaver privodil bonus ..pri odmaskovavani hornej veze som z doteraz nezistenych pricin urval cele vnutro veze aj s kulometami a vsetko to lezi doteraz v utrobach modelu ( 2 dni som sa to snazil vybrat , ale marne ) . Takze to skoncilo plachtami z nejakeho tmelu od Tamky ( taka dvojzlozkova sranda , co sa sama prilepila na model...) .Farbicky som si namiesal sam z akrylovej Tamky , na drobnosti syntetika od Revellu . Podlozka je vlastnej vyroby z ozajstneho piesku a vrakoviska ...asi tak
...
...Taky maly nekonecny pribeh je tato stavebnica , kde nic nesuvi s nicim a vlastne vsetko so vsetkym ..stavba trvala dlhooo aj na mna , ale to je ina story . Pouzil som iba dieliky so stavebnice + samodomo dorabky , ako kokpit , podvozok , antenky , nejaka ta vnutorna konstrukcia ...atd . Stavebnica ma negativne linky a pozitivne nity , ktore som na spojoch samozrejme zdevastoval..ako inak . Cire ( no cire prave neboli...) dieliky akosi nepasovali , ale prezijem to . Okrem klasickych nehod ako ulamane kridelka , klapky , podvozky a antenky som si na zaver privodil bonus ..pri odmaskovavani hornej veze som z doteraz nezistenych pricin urval cele vnutro veze aj s kulometami a vsetko to lezi doteraz v utrobach modelu ( 2 dni som sa to snazil vybrat , ale marne ) . Takze to skoncilo plachtami z nejakeho tmelu od Tamky ( taka dvojzlozkova sranda , co sa sama prilepila na model...) .Farbicky som si namiesal sam z akrylovej Tamky , na drobnosti syntetika od Revellu . Podlozka je vlastnej vyroby z ozajstneho piesku a vrakoviska ...asi tak
...
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
To je asi stary Revellacky kit, aj nitovanie je take fest.
Ale aj tak pekny model. Vlastne diorama
Ale aj tak pekny model. Vlastne diorama
Letka_13/Indy
- Mike
S-2 Tracker Revell 1/72
...prebal Hasegawy , dekaliky vyzerali naoko fajn , naoko ...nedrzali ani bohovy . Preryl som co som vedel , urobil podvozkove sachty a trocha kokpit ( stavebnica nema ani jedno ), doplnil nohy , vyhladavaci aj pristavaci svetlomet , vedenie na motoroch ...model napriek pouzitiu vela olova pada na zadok...ale sklenik to je zazitok...bohuzial pre mna negativny ...samozrejme je ojetej ...ciste neviem...
...
...prebal Hasegawy , dekaliky vyzerali naoko fajn , naoko ...nedrzali ani bohovy . Preryl som co som vedel , urobil podvozkove sachty a trocha kokpit ( stavebnica nema ani jedno ), doplnil nohy , vyhladavaci aj pristavaci svetlomet , vedenie na motoroch ...model napriek pouzitiu vela olova pada na zadok...ale sklenik to je zazitok...bohuzial pre mna negativny ...samozrejme je ojetej ...ciste neviem...
...
- Mike
Lisunov Li-2 - A-model 1/72
Hororova stavebnica , ktoru zacal stavat kolega , ale ja som dokoncil...
....
Hororova stavebnica , ktoru zacal stavat kolega , ale ja som dokoncil...
....
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
Super napad ako vyriesit malovanie ramikov streleckej veze 
Letka_13/Indy
- Mike
Ani nie....u tych ruskych stavebnic len valite oci..raz nad neuveritelnymi detailami a raz nad nezmyslami ako bola horna veza z 4 dielov....vytiahli sme novu , ale nepodarilo sa a tak som to prehodil plachtov....inak je to tak velke ako B-25 v 1/48...