TAW (Tactical Air War)
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: TAW (Tactical Air War)
Dobre sa nám na nich podarilo s Algym spustiť a mali sme šťastie, že si nás nevšimli. Dvoch som odrovnal pri prvom prelete a Algy poškodil tretieho, o ktorom som ani nevedel a stihol ma pred ním varovať. S vidinou pomsty a s krvou v očiach sa pustil za mnou a tak aj dopadol 
- Matwej
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2017 6:25 pm
Koukal jsem, že dnešní den je dost černým.....
4 piloti v jeden den.....
Kamimu teda nezávidím.....

4 piloti v jeden den.....
Kamimu teda nezávidím.....
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
- Matwej
Kami je za dva 
- Algy
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
- Matwej
Měl jsem dělat něco jiného...
1x PK v 3000m do skleníku Ju-88
a po druhé po vybrání náletu se objevila skytá FLAKová posice a rozebrala mne na atomy.
večer létám zásobovací lety
1x PK v 3000m do skleníku Ju-88
a po druhé po vybrání náletu se objevila skytá FLAKová posice a rozebrala mne na atomy.
večer létám zásobovací lety
- Luky
- Dátum registrácie: St Júl 26, 2017 10:32 am
Včera krásne panenské /nikým predomnou nenapadnuté/ ciele parádny odhoz ale nestihol som uletet nasratým AA-čkám. Další let v 111-ke prvý krát v živote som s nou štartoval zo zeme . Najprv ma to ťahá doprava potom dolava a zrazu jek vo fokáči bez uzamknutého kolečka. Z polky dráhy sa vraciam znova na začiatok . Na začiatku dráhy rada jak za socíku na rifle /čumeli jak puci/ na druhý krát parádny štart. Ciel vybraný navigácia a bočný vietor vypočítaný . Nastúpavam asi hodinu oblietam mapu včetko vychádza až neuveritelne. Letím v trojvrstvových mrakoch všetky navigačné body na mape nachádzam určený kurz sedí na ..... chlp. Nalepený na zameriavači ciel sa blíži ku krížu už idem odhodiť a.... nie židen mrak mi tam nevbehol , zabudol som otvoriť bombovnicu. Otváram a odhadzujem krásne v línii presne na miesto kde bol kríž ,ked som stlačil odhodiť, ale asi 100m za cielmi. Nas..rdený a zadný strelci tiež sa vraciam na najbližšie letisko v to na mna padá stíhač a nas...rdený zadní strelci ho posielajú k zemi.Druhý let zásobovací, vidím letisko vysúvam podvozok zapínam svetlá a lietadlo mi zmizlo spod zadku.
Nová mapa naše letisko o polovicu bližšie k mostu ako súperi. Beriem pre zmenu po prvý krát 88-ku štart sa darí na šupu, aby sa lahšie rátalo letím tak aby som to odhadzoval z 90 stupnou. Nastúpavam pod mraky cca 2000m . Bombovnica otvorená už od štartu. Most v zameriavači, tesne pred odhodom cítim presnú strelbu AA-čiek odhadzujem , ani nečakám na dopad bôm točím preč s flaku
pozriem pod krídlo vidím moje rozsvietené štartovacie svetlá
a vedla mna fokáč čo pozera aký začiatočník to tu vysvecuje, ale zachvíľku už čumí ked je most vymazaný z mapy.
Sadám priznáva mi most plus dve AA. Pozriem do štatistík a tam len jeden zničený objekt.

pozriem pod krídlo vidím moje rozsvietené štartovacie svetlá
Sadám priznáva mi most plus dve AA. Pozriem do štatistík a tam len jeden zničený objekt.
- Kami
- Dátum registrácie: St Dec 19, 2018 11:48 pm
Tak sme včera s Lukym a Matwejom zase trošku zabojovali na TAWku za lepšie zajtrajšky. Ja sedem letov, 6 zostrelov. Jedenkrát ma dostali a musel som sadnúť do repky a v inom lete som zas trochu zavadil o strom keď ma naháňalo to druhé britské govno Spitfire. Z vrakov som sa, ale našťastie, vždy vyškriabal po svojich. Luky zostrelil a tým na 20 hodín poslal do spŕch jedno ruské eso a Matúš v úspešných bombardovacích letoch pridal ďalších 13 zničených cieľov.
Na TAWko som večer prišiel prvý a dva lety odletel sólo. Po väčšinu času môjho prvého letu, nemeckí stíhači v chate priebežne informovali a rozrastajúcej sa formácií ruských lietadiel nad Karpovkov, chystajúcich sa zaútočiť na Kalach. V rýchlosti som, ale ešte potreboval na Kalachu sadnúť, lebo som v tom prvom lete vystrielal väčšinu 30mm patrónov v Mk.108čke. Rýchlo som sa narodil v G2 s gunpodmi, vzlietol a za cca 20 sekúnd to začalo. V jeden moment sme tam boli 2 modrí proti 14 červeným. Keby chcel niekto vidieť celý ten chaos a to ako som si nízkym letom ala RedBull Air Race zachránil život tak Tu je odkaz na track (nahrávať som začal asi 20-30 sekúnd po štarte) https://www.dropbox.com/s/zgeyfd64e3lqi ... u.rar?dl=0 (keď sa vám tam vyhodí nejaké okno, len ho zavrite a vpravo hore tlačidlo stiahnuť s ikonou šípky.)
Normálne som sa začal triasť pred počítačom keď sa to dialo, a za seba som sa radšej ani nepozeral...
Vonkajší pohľad, zapnúť ikony a príjemnú zábavu prajem
Na TAWko som večer prišiel prvý a dva lety odletel sólo. Po väčšinu času môjho prvého letu, nemeckí stíhači v chate priebežne informovali a rozrastajúcej sa formácií ruských lietadiel nad Karpovkov, chystajúcich sa zaútočiť na Kalach. V rýchlosti som, ale ešte potreboval na Kalachu sadnúť, lebo som v tom prvom lete vystrielal väčšinu 30mm patrónov v Mk.108čke. Rýchlo som sa narodil v G2 s gunpodmi, vzlietol a za cca 20 sekúnd to začalo. V jeden moment sme tam boli 2 modrí proti 14 červeným. Keby chcel niekto vidieť celý ten chaos a to ako som si nízkym letom ala RedBull Air Race zachránil život tak Tu je odkaz na track (nahrávať som začal asi 20-30 sekúnd po štarte) https://www.dropbox.com/s/zgeyfd64e3lqi ... u.rar?dl=0 (keď sa vám tam vyhodí nejaké okno, len ho zavrite a vpravo hore tlačidlo stiahnuť s ikonou šípky.)
Normálne som sa začal triasť pred počítačom keď sa to dialo, a za seba som sa radšej ani nepozeral...
Vonkajší pohľad, zapnúť ikony a príjemnú zábavu prajem
Naposledy upravil/-a Kami v Pi Máj 15, 2020 9:44 am, upravené celkom 1 krát.
- Indy
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
Pozeram, ze zas atakujes TOP 5
. Adrien sa tiez celkom rozbehol s JABO.
Letka_13/Indy
-
Robo.
- Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 7:46 pm
Pozriem, tesim sa.
kami ty zviera.
kami ty zviera.