B.A.T.

Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
Algy
Príspevky: 746
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

B.A.T.

Príspevok od užívateľa Algy » Št Apr 13, 2017 6:48 pm

Supermod B.A.T. by mal byť nástupcom C.U.P. Lietadlá a objekty v ňom by mali byť podstatne viac odladené ako v C.U.P. Klasické rozdelenie na WWI. , medzivojnové obdobie, WWII. moderná éra.

http://www.sas1946.com/main/index.php/t ... 512.0.html

Momentálne sa to chystám stiahnuť, len mi nie je celkom jasné, či musí sťahovať všetko vrátane SAS 4.12.2m Megapatchu , alebo je možnosť to stiahnuť aj na nejaký základ z C.U.P. , ktorý mám nainštalovaný.
Letka_13/Algy

Užívateľov profilový obrázok
TozziFan
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2017 10:47 am
Bydlisko: Bystřice
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa TozziFan » Št Apr 13, 2017 7:02 pm

C.U.P: smaž.

B.A.T. je nástupce, ale vetšinou balený do sfs.souborů. Instaluje se na čistou 4.12.2m (proto tam píšou o megapatchy SAS). Počítej ale, že mod má v současné době cca 78 GB. Teď nemám dost času, ale pokusím se rozepsat po velikonocích.

Užívateľov profilový obrázok
Algy
Príspevky: 746
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Algy » Ne Apr 16, 2017 5:56 pm

Tak som nainštaloval...Expansion Pack, len ten posledný. Načítavanie máp o poznanie rýchlejšie ako v C.U.P ... lietadiel požehnane... Akurát som zistil, že pri spustení mi blbne grafika. Po prepnutí na vonkajší pohľad mi to začne robiť tunel. To znamená, že obraz je natiahnutý... niečo podobné ako perspektívny pohľad, ale straaaašne natiahnutý. Keď sa prepnem na ostatné lietadlá, je to podobné. Po prepnutí na zoom, vidím palubnú dosku v poriadku a po následnom preskočení do kokpitu, je všetko OK. Ale akonáhle dám vonkajší pohľad, opakuje sa to. Po tom, čo som ja spadol sa prepínanie ostatných lietadiel dialo bez poruchy.... vie niekto o čo ide ???
Letka_13/Algy

Užívateľov profilový obrázok
Indy
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
Bydlisko: Jamnik/Szczecin
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Indy » Ne Apr 16, 2017 6:35 pm

Dodrzal si postup? Tento: https://www.sas1946.com/main/index.php/ ... 691.0.html

1. Il-2 Sturmovik 1946 4.12.2m

2. B.A.T. INSTALLER (29 suborov)

3. Nastavenie rozlisenia v conf.ini na (nezavisle od toho, ake nastavenie pouzivas):
[window]
width=1440
height=900

4. Prepisanie DLL suborov (BATDLLS-01 alebo BATDLL-02), treba vyskusat, ktore u teba funguju.
Ide o to, aby fungoval HD TRUE COLOUR MOD, teda skiny s vysokym rozlisenim. Kukni sa napr. ci v hre vidis
Mil-24 Hind s normalnym skinom. Ak je zle DLL, bude cely ruzovy.

5. B.A.T. EXPANSION PACKS 1 - 9
Pridava nove SFS, misie, skiny, vylepsene MODY a tak.
MALI BY SA PRIDAVAT PO PORADI, teda od 1 po 9.

6. Po 9. EXPANSION PACK treba stiahnut 4 nove adresare (#DOF2/#TGA2/#WAW2/#JTW2), stare ZMAZAT a vlozit tieto nove.

7. B.A.T. EXPANSION PACKS 10 - 11

* * *

Ja som dosiel po bod 4, vsetko funguje ok. Ked sa vratim po sviatkoch, dokoncim instalaciu a dam vediet ako to vyzera.
Letka_13/Indy

Užívateľov profilový obrázok
TozziFan
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2017 10:47 am
Bydlisko: Bystřice
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa TozziFan » Po Apr 17, 2017 8:57 am

Indy to trefil.
Bod.1 - Bod.2 - Bod.3 (rozlišení 1440x900 je jen doporučené, mě to jede ve full HD 1920x1080 bez problémů) - Bod.4 - Bod.5 - Bod.6 - Bod.7

Nevýhoda je, že nejde vybírat s Exp.Packů jen některé, musí se instalovat buď všechny, nebo žádný. Postup mají rozepsaný podrobně a aktualizují ho s každým novým packem. Je také důležité nezapomenout před každou aktualizací vypnout mody přes JSGME ze složky BATMODS. Tedy pokud máš nějaké aktivované.

Užívateľov profilový obrázok
Algy
Príspevky: 746
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Algy » Po Apr 17, 2017 7:13 pm

No u mňa bolo práve rozlíšenie problém. Akonáhle dám 1440x 960 tak sa mi to nerozbehne. Takže musím ostať na mojom nastavení.
Letka_13/Algy

Užívateľov profilový obrázok
Algy
Príspevky: 746
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 4:21 pm
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Algy » St Apr 19, 2017 5:24 am

Tak teoreticky je možné, že už odchádzala grafika, nakoľko včera poobede sa mi už PC nerozbehlo... :o :( ... uvidíme po obhliadke... ;)
Letka_13/Algy

Užívateľov profilový obrázok
Mike
Príspevky: 155
Dátum registrácie: St Feb 08, 2017 7:35 pm
Bydlisko: Stropkov
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Mike » St Apr 19, 2017 7:48 am

Sa priznaj , ze si v pondelok obliac aj PC....
Oneň nemožno zabaliť do papiera ...

Jurinko
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 8:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Jurinko » St Apr 19, 2017 8:11 am

Algy napísal:
St Apr 19, 2017 5:24 am
Tak teoreticky je možné, že už odchádzala grafika, nakoľko včera poobede sa mi už PC nerozbehlo... :o :( ... uvidíme po obhliadke... ;)

:lol:

Užívateľov profilový obrázok
Indy
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Št Feb 09, 2017 12:00 pm
Bydlisko: Jamnik/Szczecin
Kontaktovať užívateľa:

Re: B.A.T.

Príspevok od užívateľa Indy » St Apr 19, 2017 5:12 pm

Algy napísal:
St Apr 19, 2017 5:24 am
Tak teoreticky je možné, že už odchádzala grafika, nakoľko včera poobede sa mi už PC nerozbehlo... :o :( ... uvidíme po obhliadke... ;)
Nebol u teba Juro?
Letka_13/Indy

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní