Práve je 09 Sep 2010 12:56

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 273 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Daidalos Team - Ready Room
OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 10:01 
Plukovník let.
Obrázok používateľa

Založený: 05 Nov 2007 17:10
Jopo! Musíš napsat že to tak je. Že se to generuje náhodně. Od patche 4.09 8)

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 12:58 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 14 Máj 2005 15:20
Jochen napísal:
Príklad2.
-horí ti motor. Sklopíš nos, oheň zhasne. Vypneš magnetá. A potom ak náhodou zavadíš o páku plynu, môžeš byť bez starosti, že znovu chytí.

@Jochen : Ja som to pochopil, čo si tým myslel. V tom Tvojom príklade je však niekde chyba = je niečo zle v namodelovaní , lebo keď raz vypneš magnetá, tak motor v skutočnosti už nenahodíš.
Pokiaľ si myslel len to, že poškodený horiaci motor vypneš pomocou magnét a už sa nechytí horieť, keď ho raz zahasíš ( trebárs prudkým dajvom vďaka odtrhuntia plameňov od motora ako v Mephiskej kráske... :P ), tak to by mohlo fungovať.
Ale motor už nenahodíš. Darmo budeš kvidlať plynom. Nemáš iskru, nemáš explóziu vo válcoch .... motor nemá na základe čoho bežať. Prestane pracovať a už ho nenahodíš........ atď........ :P

Z praxe. V Betty bežne aplikujem ten Tvoj spôsob uhasenia plameňov. Samozrejme pokiaľ mám výšku. Aj keď motor vypnem, tak zväčša začne horieť. Magnetá nevypínam...možno to skúsim.

Tak ako píše Martin, je to v Ilovi asi vec náhody. Ako mnoho iných vecí, že ti začne horieť palivová nádrž, keď si na "suchu".Prípadne po pristáti s poškodeným motorom normálne pristaneš, vypneš motor a začneš horieť... rado to robí Mopsquito ..............atď....... :P

Ja Magneta manažment nepoužívam vôbec... a fungujem tak už riadne dlho. V reále by som riadne pohorel. :oops:
To sú tie drobnosti, ktoré by Ila troška povýšili nad bežnú Gamesu.... :P

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 13:14 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 16 Sep 2003 19:16
Jochen pise ze mu motor mu po uhaseni opatovne nechyti ked vypne magneta. Ked ich nevypne a nechtiac brnkne do plynovky tak mu to moze narobit paseku. Samozrejme sa nesnazi nahadzovat motor s vypnutymi magnetami.

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 14:54 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 19 Aug 2003 19:26
Update:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread ... 8&page=137

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 15:06 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 28 Jún 2004 07:28
Nato aby to videli , potrebuju registraciu.....

My gallery

Tak dobre!!!Su napravo aj nalavo , su pred nami aj za nami..Konecne nam kurwa neutecu...

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 15:21 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 19 Aug 2003 19:26
Ano, existuju 2 moznosti:

1. registracia na 1C fore zaberie cca 5 min. Uzivatel potom uvidi vsetky screenshoty na 1C fore (napr. aj SoW apdejty).

2. stiahnutie vsetkych screenshotov z 1C fora, opatovne uploadnutie ich niekam inam + ich nalinkovanie na L13 forum = 10-15 min len pre tento jeden apdejt.

Myslim, ze ta prva volba je efektivnejsia a rychlejsia.

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 17:20 
Strelník

Založený: 21 Júl 2010 19:16
Hmm, pěkný :roll: .
Asi budu za nevděčnýho, ale jsem toho názoru, že tyto drobnosti nenahradí dobu čekání na patch. DT fandím a jsem mu vděčný, opravdu. Ale opravdu nevím proč ho nepustili už dříve, klidně s menším obsahem. Jen kdyby pustily 4.10, které by obsahovala "jen" MDS nebo "jen" avizované ovládání motorů nezávysle na sobě, tak by drtivá většina bláznů co hrají tento sim by byla neskonale vděčna a šťastna.

OdoslaťOdoslané: 01 Aug 2010 19:32 
Nadporučík let.
Obrázok používateľa

Založený: 26 Okt 2006 16:48
Colonel_SK napísal:
@Jochen : Ja som to pochopil, čo si tým myslel. V tom Tvojom príklade je však niekde chyba = je niečo zle v namodelovaní , lebo keď raz vypneš magnetá, tak motor v skutočnosti už nenahodíš.

Tak jsem to skoušel. Teda se zdravým motorem. A-20 motor č1 jsem vypnul pomocí magnet. Pak jsem opět zapojil magneta a motor nahodil. Naskočil bez nejmenšího problému.

OdoslaťOdoslané: 01 Aug 2010 19:36 
Nadporučík let.
Obrázok používateľa

Martin napísal:
Ide len o subjektivny pocit + faktor nahody. V IL-2 kode nie je ani riadok, ktory by ovplyvnoval destrukciu lietadla podla toho, ci su magneta zapnute alebo nie. Jednoducho tam ten link nie je.

Ech,.... jak jsem tak nahlédl této aplikaci pod sukně, tak by mě nepřekvapilo, kdyby tam ten řádek byl. Například ve stati o protiletadlovém dělostřelectvu, tvářil se jako ovladač pl. balonů a půlka by se ho nalézala až ve třetí vrstvě. :mrgreen:

OdoslaťOdoslané: 01 Aug 2010 20:27 
Čatník
Obrázok používateľa

Založený: 24 Mar 2009 11:02
BP_Tyrl napísal:
Colonel_SK napísal:

Tak jsem to skoušel. Teda se zdravým motorem. A-20 motor č1 jsem vypnul pomocí magnet. Pak jsem opět zapojil magneta a motor nahodil. Naskočil bez nejmenšího problému.

Stará věc to Tome :-)

OdoslaťOdoslané: 02 Aug 2010 07:09 
Čatník
Obrázok používateľa

Založený: 21 Máj 2004 08:46
Martin napísal:
Ano, existuju 2 moznosti:

1. registracia na 1C fore zaberie cca 5 min. Uzivatel potom uvidi vsetky screenshoty na 1C fore (napr. aj SoW apdejty).

2. stiahnutie vsetkych screenshotov z 1C fora, opatovne uploadnutie ich niekam inam + ich nalinkovanie na L13 forum = 10-15 min len pre tento jeden apdejt.

Myslim, ze ta prva volba je efektivnejsia a rychlejsia.

Občas se na mých stránkách objeví všechny obrázky, ale není vždy čas... takže dnešní pátek byl jen jeden s odkazem :)

OdoslaťOdoslané: 02 Aug 2010 08:16 
Nadporučík let.
Obrázok používateľa

A teď bych tu měl jednu zásadnější věc, než co a jak bude lítat. Protože jestli se ve 4.10 nezlepší chování aplikace IL2SC ta na BP už to asi nebude. Zde mailík od admina:

Az se te zase nekdo zepta proc aktualizovat zrovna Javu, tak mu posli
nasledujici screenshot z dedikace - zobrazi se v okamziku, kdy ma dedikac
skutecny problem (bud extremne laguje, nebo se na nej vůbec neda pripojit) a
kdy das v IL2SC Shutdown server. Dedikac se nicmene v tomto stavu neukonci a
tohle je posledni hlaska, kterou v okne vyhodi - nasledne ho musis zabit
pres taskmgr.
Obrázok

A jak jste si zajisté všimli, server poslední dobou zlobí víc než je zdrávo. A není to železem.

OdoslaťOdoslané: 02 Aug 2010 09:55 
Desiatnik

Založený: 04 Jan 2006 22:37
Dušan nepísal som o nahadzovaní motora. Písal som o vypnutí motora pomocou magnet ako písal Robo. A ďalej už len kĺzať, alebo hneď núdzák.
Proste ako dobre podotkol Robo. Ďalej sa tomuto nevenujem, beriem vec za vysvetlenú :-)

OdoslaťOdoslané: 04 Aug 2010 14:24 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 14 Máj 2005 15:20
Jochen napísal:
Ďalej sa tomuto nevenujem, beriem vec za vysvetlenú :-)

Ano... :P

OdoslaťOdoslané: 12 Aug 2010 09:45 
Generál let. 1. triedy
Obrázok používateľa

Založený: 25 Okt 2005 20:03
Problem je,ze magneta sa nedaju vypnut/manazovat u niektorych lietadiel :!: uz som to tu niekde avizoval.

zmrdfilter z firmy ma nepusti na 1C (games) :| Ja tam registruvany som,no problem,vpodstate na kazdom fore co sa tyka simulatorov som :lol:
Otazka teda na Martina,planujete v 4.10,popripade 4.11 dat do placu kokpit do IL-4 od molodcov z ruska?Volaco som cital na aviaskins fore ze ste s autorom v kontakte.
A este otazka ohladom prace Japancata,ktory "fejsliftoval" vsetky zera a mezky.Je jeho praca na takej urovni,aby sa mohla dostat do oficialneho apdejtu?

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 273 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Yahoo [Bot] a 1 hosť.