Jochen napísal:
Príklad2.
-horí ti motor. Sklopíš nos, oheň zhasne. Vypneš magnetá. A potom ak náhodou zavadíš o páku plynu, môžeš byť bez starosti, že znovu chytí.
@Jochen : Ja som to pochopil, čo si tým myslel. V tom Tvojom príklade je však niekde chyba = je niečo zle v namodelovaní , lebo keď raz vypneš magnetá, tak motor v skutočnosti už nenahodíš.
Pokiaľ si myslel len to, že poškodený horiaci motor vypneš pomocou magnét a už sa nechytí horieť, keď ho raz zahasíš ( trebárs prudkým dajvom vďaka odtrhuntia plameňov od motora ako v Mephiskej kráske...

), tak to by mohlo fungovať.
Ale motor už nenahodíš. Darmo budeš kvidlať plynom. Nemáš iskru, nemáš explóziu vo válcoch .... motor nemá na základe čoho bežať. Prestane pracovať a už ho nenahodíš........ atď........
Z praxe. V Betty bežne aplikujem ten Tvoj spôsob uhasenia plameňov. Samozrejme pokiaľ mám výšku. Aj keď motor vypnem, tak zväčša začne horieť. Magnetá nevypínam...možno to skúsim.
Tak ako píše Martin, je to v Ilovi asi vec náhody. Ako mnoho iných vecí, že ti začne horieť palivová nádrž, keď si na "suchu".Prípadne po pristáti s poškodeným motorom normálne pristaneš, vypneš motor a začneš horieť... rado to robí Mopsquito ..............atď.......
Ja Magneta manažment nepoužívam vôbec... a fungujem tak už riadne dlho. V reále by som riadne pohorel.

To sú tie drobnosti, ktoré by Ila troška povýšili nad bežnú Gamesu....