M. Boose napísal:
Aaaa... pan este neobjavil trim na ailerony

.
Zatial sa len hram, ale trim aileronov predsa tak akurat vyvazi lietadlo (a ja som do toho naklonu isiel sam - nie lietadlo sa rozhodlo, ze sa nakloni). A rucicka padla ako podtata. Ale mozno ma tak prehnane ukazovat, k pristrojom som sa este nedostal, len v Ilovi sa chovaju inak.
Zatial som 2x odstartoval s Cessnou 172 a pristal a raz z Cirrusom - dtto. Tam som navyse este nezistil, ako sa ovladaju klapky.
OK, musim sa na to serioznejsie mrknut, robim z toho arkadu
Este taky detail, kedze sa rozhliadam, co je k tomu a tak - spominal si, ze mas aj nejake komercne strojceky - co vlastne mas?
Alebo inak- su nejake spolahlive zdroje - to znamena dobre urobeny letovy model, 3d kokpit atd.? K Mrkvosoftu myslim bolo toho dost a niektore veci vcelky vypiplane. Tu ale najdem stranku, na nej 2-3 lietadla, mini screenshoty ako na mobil ...
Vcelku sa mi paci, co maju tu, tento typ poletuch sa mi vzdy pacil asi najviac - ani miniCessna, ani ziaden Jumbo jet:
http://www.c74.net/Eventualne mam slabost na starsie motoraky. Rozhodne ale ziaden Playstation kokpit :)
Karci: Dik - zatial sa len hram, moc casu som nemal, takze som v stave maleho decka s novou hrackou (ktora sa mu po 10 min vypne

), ktore siaha po tom najlesklejsom.
Ten Antonov je zda sa ta kvalita, ktora sa mi paci, ale hladam nieco mensie. Predsa len - ucit sa lietat treba zacat na niecom primeranom, Concord nebude to prave na tuto cinnost